Батьки-алкоголіки втратили 3-річну дитину в Забайкаллі

0

Поделиться в соц. сетях

У Забайкаллі шукають зниклу дитину. Трирічний Микита Міхєєв зник 5 вересня в селі Жімбіра Каримський району. За попередньою версією, хлопчика з села відвезла невідома жінка, яка представляла Тетяною або Наталією Шнайдер. Точне місце, куди вона поїхала з дитиною невідомо, імовірно в бік селища Агинском, – повідомили представники крайової прокуратури.

З деталей події відомо, що дитина зникла в той час, коли його батьки в минулий понеділок розпивали спиртне з невідомою жінкою. Лише наступного дня вони виявили, що хлопчика немає вдома. Спочатку батько з матір’ю шукали сина самостійно, проте потім звернулися за допомогою в поліцію, передає .

На місці інциденту працює слідчо-оперативна група. Близько 20 співробітників поліції прочісують селище, опитують сусідів, місцевих жителів. На пошуки хлопчика орієнтовані сусідні райони Забайкальського краю, – уточнили у відомстві.

Правоохоронні органи звернулися з проханням до всіх, хто володіє будь-якою інформацією про місцезнаходження хлопчика і жінки, а також про обставини події, терміново повідомити про це в поліцію. Поширені прикмети дитини та ймовірну викрадачки.

Перевод статьи:

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.