З космодрому Плесецьк стартувала ракета-носій із супутником «Глонасс-М»

0

Поделиться в соц. сетях

З космодрому Плесецьк в понеділок успішно здійснено пуск ракети-носія Союз-2.1б з космічним апаратом глобальної навігаційної супутникової системи. Про це повідомили в офіційний представник Космічних військ полковник Олексій Золотухін.

Сьогодні о 00:15 за московським часом з пускової установки космодрому Плесецьк успішно здійснено пуск ракети-носія Союз-2.1б з космічним апаратом Глонасс-М , – сказав він. – Бойові розрахунки Космічних військ забезпечили контроль проведення запуску засобами наземного автоматизованого комплексу управління . Старт ракети пройшов у штатному режимі, – додав Золотухін. За його словами, ракета-носій Союз-2.1б була прийнята на супровід засобами Головного випробувального центру випробувань і управління космічними засобами імені Германа Титова в зоні радіовидимості засобів наземного комплексу управління.

Розробило і виготовило космічний апарат Глонасс-М підприємство ВАТ ІСС імені академіка Решетньова. Маса супутника – 1415 кілограмів, передбачуваний термін служби – сім років, повідомляє .

Перевод:

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.