У палаці “Україна” замість подарунків дітям підсунули гуманітарну допомогу?

0

Поделиться в соц. сетях

На головній ялинці країни у національному палаці “Україна” дітям роздають гуманітарну допомогу, яку збирали для дітей з притулків.

Фото надане Бучинською

Про це “Українській правді. Київ” повідомила мама двох дітей Надія Бучинська, після того, як відкрила подарунки, вручені дітям після вистави.

Квитки на новорічні вистави в “Україні” коштують від 30 до 200 гривень (без подарунка).

“Діти після вистави помчали за подарунками. Зазвичай, щороку, за окрему плату малюкам давали коробку зі жменьою цукерок, однак цього року здивували. Навіть мене. А я, повірте, вже звикла до прострочених барбарисок!”, – сказала мама.

Після вистави дітям вручили подарунки диференційовані за статевою ознакою і віком дитини.

Фото надане Бучинською

“У кожній коробці лежав шматок мила, зубна щітка, тюбик зубної пасти, кілька маленьких блокнотів, б/ушні олівці й фломастери, вирвані листочки з дитячих розмальовок (ділили, очевидно, на декілька). У сина в коробці лежало кілька просто білих аркушів А4 складених вдвоє. Хенд-мейд рукавиці й шапки, рушнички розміром 20х20″, – розповіла мама.

Так вигладяє гуманітарна допомога для дітей третього світу

Усе б нічого, але діти з забезпечених сімей, батьки яких віддали по 200 гривень за квиток отримали у подарунок гуманітарну допомогу, зібрану для хворих, бідних, неповноцінних дітей, сиріт тощо.

Логотип сайту благодійної організації і частина наліпки, якою скріплювали коробки

Про це свідчить наліпка, виконана англійською мовою з логотипом світової благодійної “” і однією з її кампаній “Operation Christmas Child” (подарунки покували у взуттєві коробки, щоб подарувати свято тим, у кого його нема).

Ось відео з сайту благодійної організації датоване 22 грудня 2011 року. Волонтери пакують подарунки (в отму числі і олівці-фломастери, і засоби гігієни) у коробки з-під взуття, обгортають кольоровим папером, скріплюють клейкою стрічкою…

Тож, ймовірно, коробки хтось з любою збирав для дітей з дитбудинків. Таким малюкам вони б дійсно могли принести радість. Однак, не в нашій країні…

У білетних касах “України” повідомили, що вартість вистав становить 30-200 гривень, а за подарунок треба доплатити 70 гривень. Щоправда, жінка в касі запевнила, що дітям видають “цукерковий набір”.

“Українська правда. Київ” спробувала зв’язатися з директором “України” та голосним адміністратором, однак ні та, ні там не піднімали слухавку.

Київ

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.