На Житомирщині жінка зарізала свого чоловіка і сіла на 7 років

0

У Житомирській області суд ухвалив суворий вирок жінці, яка вбила ножем свого чоловіка-тирана.

В одному з сіл Бердичівського району, де в грудні місяці минулого року 56-річна жінка ударом ножа в серце поставила крапку в житті свого 55-річного співмешканця, повідомляє «».

За словами жінки, чоловік любив прикластися до пляшки, після чого починав виховний процес, б’ючи і принижуючи свою цивільну дружину. Втім, односельці кажуть, що вона сама була не проти випити.

Саме спиртне і стало каталізатором трагічних подій, які розгорнулися в цій сім’ї четвертого грудня. Подружжя сіли за стіл, до них у гості прийшов ще й брат загиблого чоловіка.

Супутником трапези була, природно, і пляшка горілки. Після відходу гостя співмешканець взявся її жорстоко бити, і вона засліплена болем і гнівом навіть не помітила, як у її руках опинився ніж. Один удар — одна закінчена людське життя.

Під час судового розгляду суд врахував всі нюанси даної справи: щире розкаяння підсудної, її співпрацю зі слідством, і неправомірну поведінку загиблого.

Але негативні відгуки про жінку з боку сусідів і той факт, що злочин було скоєно у стані алкогольного сп’яніння не пішли їй на користь.

У результаті суд визнав її винною, та призначив покарання у вигляді семи років рішення волі. Адже якби вона не терпіла знущань і вчасно пішла від чоловіка, її доля могла скластися інакше.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.