Експерти розповіли маловідомі цікаві факти на користь подружніх стосунків

0

Опитування різних соціальних груп про необхідність інституту шлюбу щоразу приводять до цікавих висновків. Останні наукові дослідження показали, що офіційне оформлення відносин не входить в плани молодого покоління (18-30 років).

Але експерти постійно проводять доводи про вплив шлюбу на здоров’я і соціальне становище подружжя з метою знайти якомога більше позитивних моментів, які поступово змінять уявлення молоді про сімейне щастя. За даними нового дослідження, шлюб позитивно впливає на 35% чоловіків, яким властива злочинна поведінка.

Автори дослідження впевнені в тому, що чоловіки, які вступили в офіційний шлюб, стають більш відповідальними. Інші експерименти науково підтвердили той факт, що чоловіки, які цілують своїх дружин вранці, живуть на п’ять років довше тих, хто цього не робить. Крім того, ще одне дослідження вчених показало, що шлюб сприяє появі такої риси в характері, як альтруїзм. 85% учасників експерименту погодилися з таким твердженням: я б вважав за краще страждати сам, ніж дозволити страждати людині, яку я люблю.

А 75% жінок готові пожертвувати своїми власними інтересами, щоб коханий досяг успіху. Дослідження показало, що 67% учасників оцінили свої шлюби як дуже щасливі, а 50% відповіли, що щасливі у шлюбі.

Якщо дівчина хоче дізнатися чи буде так само гарним партнер і в офіційному шлюбі, то вчені рекомендують більш уважно переглянути його щорічні фото. Виявилося, що велика інтенсивність посмішок на фотографіях хлопчиків з 1 по 10 класи характеризує їх як непостійних в любовних відносинах.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.