Жителі Врадіївки розтрощили свиноферму начальника міліції

0

Через кілька днів після того, як факт жорстокого зґвалтування жінки працівниками правоохоронних органів Врадіївки набув розголосу, місцеві жителі заради помсти знищили свиноферму тепер уже колишнього очільника районного УМВС Віталія Синицького.

“Тут в перші дні таке творилось. У начальника міліції Синицького за Врадієвкою є свиноферма. Так люди в перший день побігли туди, повипускали з загонів всіх його поросят”, – розповіли Gazeta.ua місцеві жителі.

Крім того, врадіївчани розповіли, що Синицький у районі поводив себе, як цар і бог. Наприклад, коли заходив у бар, де хотів погуляти, то виганяв більшість відвідувачів. Люди мусили виконувати накази, бо боялись, що той викличе оперативну групу для “зачищення” закладу.

Нагадаємо, 27 червня до лікарні Врадіївки потрапила 29-річна Ірина Крашкова, яку було жорстоко зґвалтовано та побито. Злочинцями виявились два офіцери міліції – лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак, а також таксист Рябіненко.

Поліщук та Рябіненко були затримані одразу, а у Дрижака виявилося алібі: він на момент злочину чергував у райвідділі, про що нібито є відеодокази. Пізніше, після штурму місцевого міліцейського відділку обуреними громадянами, його також було арештовано.

Варто зазначити, що Поліщук є племінником прокурора Заводського району Миколаєва, а Дрижак – хрещеником керівника обласного управління МВС Валентина Парсенюка.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.