Резніков відповів, чи можливий дипломатичний шлях закінчення в Україні, і пояснив необхідність трибуналу над РФ

0

Міністр оборони України Олексій Резніков висловив думку, що Україна має прагнути відновити свою територіальну цілісність та поновити контроль над усіма своїми територіями, які були визнані міжнародними кордонами 1991 року. Він також вважає, що країна-агресор Росія має зазнати поразки та понести покарання за свої дії.

Проте, Резніков також відзначив, що коли ресурси ворога ослабнуть, Росія може захотіти виторгувати будь-які вигоди, що може призвести до переходу до дипломатичного шляху закінчення війни. Він також навів приклад Німеччини, яка після Першої світової війни спробувала взяти реванш, знову зазнала поразки, а потім стала нормальною цивілізованою країною.

Міністр оборони вважає, що Росія може залишатися ідеологічно тими ж людьми, але прізвища будуть іншими, тому важливо провести над воєнними злочинцями міжнародний трибунал. Він також стверджує, що дипломатичні переговори з РФ можливі, але не з представниками путінської влади.

Резніков відзначив, що дипломатичний шлях може статися, коли слабшають ресурси агресора, але він все одно захоче виторгувати щось. Росія може захотіти зняти санкції, торгувати та продавати щось, щоби за щось жити. Він закликав Україну підготуватися до можливості дипломатичного шляху і зазначив, що в такому шляху головними одиницями є цифри.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.