Усик став амбасадором збірної України з футболу

0

Український боксер Олександр Усик оголошений амбасадором збірної України з футболу, повідомив президент Української асоціації футболу (УАФ) Андрій Павелко. Ця унікальна співпраця передбачає, що Усик, який є чемпіоном світу у суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF та IBO, допомагатиме збірній України з футболу у реалізації соціальних проектів.

Одним з головних завдань Усика буде організація виїздів на матчі збірної для воїнів, які отримали поранення на фронті. Вже найближчий такий виїзд заплановано на поєдинок відбору до Євро-2024 між Україною та Мальтою, який відбудеться у словацькому місті Трнава 19 червня. Олександр Усик має досвід у таких ініціативах, оскільки в минулому році він допоміг організувати перегляд матчу збірної України в Кракові для воїнів, коли команда зустрічалась зі збірною Шотландії в рамках Ліги націй УЄФА 2022/23.

Ця співпраця з Олександром Усиком являє собою велику почесну нагороду для футбольної збірної України. Вона не тільки підсилює престиж команди, але й надає можливість залучати увагу до соціальних проектів та підтримувати воїнів, які віддавали свою службу на фронті.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.